Behandelingen
Hand- en voetverzorging


Manicures en pedicures zijn een goede manier om te ontspannen. Door onze handen en voeten lopen namelijk verschillende zenuwen. Dankzij een hand-of voetverzorging worden deze zenuwen positief geprikkeld, wat zorgt voor een ontspannen gevoel. Daarenboven gebruik je je handen en voeten constant. Ze verdienen daarom een extra goede verzorging
Gelaatsverzorging


Een gelaatsverzorging is een leuke manier om je huid een boost te geven en helemaal te ontspannen. Een gelaatsverzorging zorgt niet alleen voor een frisse huid maar ook voor een perfect me-momentje.
Make-up


Bij Schoonheidsinstituut Elegancia kan je terecht voor verschillende soorten make-up. Voor de make-up maakt Catherine gebruik van make-up met mineralen van Mastel Colors.

  • Dag make-up
  • Avond make-up
  • Bruidsmake-up
Ontharing


Ben jij het scheren ook beu? Ontdek bij Schoonheidsinstituut Elegancia de voordelen van suikerontharing. Deze epilatie wordt steeds populairder, bij zowel mannen als vrouwen.


Niet overtuigd van de suikerontharing? Misschien is de ontharing met hars dan meer iets voor jou. Bij beide methodes blijven de haartjes veel langer weg dan bij gewoon scheren.
Lichaamsmassage


Een lichaamsmassage biedt tal van voordelen. Zo verminder je je stressniveau, je krijgt meer energie, je verhoogt weerstand en je stimuleert je doorbloeding. Bovendien verhoogt een lichaamsmassage je geluksgevoel enorm.

Schoonheidsinstituut Elegancia

Volg je Schoonheidsinstituut Elegancia graag op sociale media?

Klik op onderstaand Facebook- of Instagramlogo en volg onze pagina!

CONTACTEER ONS

Vennestraat 29, 3201 Langdorp


016 57 33 65

OPENINGSUREN


Schoonheidsinstituut Elegancia werkt enkel op afspraak.


  • Woensdag en zondag gesloten
  • Dinsdag en donderdag mogelijkheid tot laatavondbehandeling